loader image

Alumni

Absolvent de Studii Doctorale TUIASI? Alătură-te acum comunității Alumni – Studii Doctorale!

Bine ați venit pe pagina comunității Alumni – Studii Doctorale din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași. Această zonă virtuală oferă posibilitatea absolvenților de studii doctorale să fie la curent cu cele mai recente activități ale C.S.U.D. şi ale Şcolii Doctorale TUIASI, să mențină legătura cu mediul universitar din care provin, precum și contactul între cei care au împărtășit aceleași experiențe de studiu.

Absolvenții studiilor universitare de doctorat ai Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași reprezintă mult mai mult decât niște foști studenți. Pentru noi, ei sunt ambasadorii Universității în țară și peste hotare, sunt o componentă foarte importantă pentru mediul academic ieșean, sunt oameni pe care Universitatea îi apreciază și îi respectă datorită potențialului și calităților de care dau dovadă.

Comunitatea Alumni – Studii Doctorale își propune să dezvolte și să consolideze comunitatea puternică a absolvenților, să îi îndemne să-și perfecționeze permanent competențele și, la rândul ei, să beneficieze de experiența lor în atingerea obiectivelor sale.

În calitate de absolvenți de studii doctorale ai TUIASI, vă invităm să deveniți membri ai comunității Alumni – Studii Doctorale și să participați la activitățile noastre. Comentariile și contribuțiile dumneavoastră sunt extrem de importante pentru întreaga activitate din zona studiilor doctorale. Comunitatea Alumni – Studii Doctorale devine cu atât mai valoroasă cu cât mai mulți dintre dumneavoastră ni se alătură şi ne pot împărtăşi, atât live cât şi în domeniul virtual, din experienţa personală. Ca membru Alumni – Studii Doctorale puteți, printre altele, trimite și accesa oferte de angajare/recrutare/internship, acordând astfel o şansă în plus studenţilor doctoranzi de a-și lărgi orizonturile profesionale și de a deveni ambasadori TUIASI, atât în ţară, cât şi în comunitatea internaţională.

Suntem mândri că vă întoarceţi în comunitatea TUIASI, chiar şi după absolvirea studiilor, şi vă invităm să vă implicaţi activ cu idei şi resurse.

Prof. univ. dr. Alina Adriana MINEA,

Director CSUD

  • Înscrieri în Alumni – Studii Doctorale

Vă rugăm să completaţi formularul: https://forms.gle/YJkq4vBzzFCaux5S8

Mai multe detalii puteti afla accesând pagina Centrului de Management al talentelor, la secţiunea ALUMNI: https://cmt.tuiasi.ro/alumni/

Translate »