loader image

2022

Zilele TUIASI 2022

09.11.2022, ora 11: Zilele TUIASI 2022. Studiile doctorale în TUIASI – de la experiența personală la vocația excelenței

TUIASI pHd completion training 2022

Evenimentul online este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0021: Internalization through Transferable Knowledge and Visibility (iTRANSFER) și își propune continuarea demersului început în anul 2021 privind instruirea studenților doctoranzi de la TUIASI, în vederea susținerii cu succes a tezei de doctorat. Doctoranzii participanți la webinarii vor beneficia de experiența unor reputați traineri din străinătate.

Seminariile vor fi vizibile în cadrul platformei de training în limba engleză.

Premiul pentru studentul doctorand cu cele mai bune performanțe în cercetare științifică

Premiul constă într-un grant acordat pentru participarea la conferințe sau publicarea de articole, în limita a 1000 eur. Accesarea grantului se face pe durata valabilității contractului de studii.

Pentru mai multe detalii, click aici.

,,Absolvent de studii universitare. Încotro?” – Training în soft skills

Evenimentul online este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0010: Consolidarea angajabilității absolvenților TUIASI (TechGO) și îșî propune continuarea demersului început în anul 2020 privind instruirea studenților de la TUIASI în competențe transversale. Studenții doctoranzi participanți la webinarii vor beneficia de experiența unor reputați traineri din mediul industrial.

Seminariile vor fi vizibile în cadrul platformei de training în limba română.

Seminare online

Sesiune de informare tip Q&A ,,Rețea de excelență în cercetare și inovare aplicativă pentru programele de studii doctorale și postdoctorale /InoHubDoc”

Prezentare proiect POCU „Rețea de excelență în cercetare și inovare aplicativă pentru programele de studii doctorale și postdoctorale / InoHubDoc”

Sesiune informare program postdoctoral de cercetare avansată: Performanţă şi excelenţă în cercetarea postdoctorală – 2022

Lansare program postdoctoral de cercetare avansată: Performanță și excelență în cercetarea postodoctorală – 2022

Translate »